VOLZET: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

 • Per solo/duo/trio/team moet elke inschrijving apart gebeuren (= 1 formulier per samenstelling).Voorbeeld 1: Lies doet mee met solo & een andere samenstelling (bv. duo, trio of team)
  Dat betekent 2 keer het formulier invullen!

  MAAR
  Voorbeeld 2: Lies doet mee met solo, duo, trio OF team op beide data dat betekent 1 keer het formulier invullen en beide data aanvinken!

 

 

 • Via mail ontvangt de contactpersoon van ons een bevestigingsmail met de nodige info omtrent leeftijdscategorie en betaalgegevens.

 

 • De betaling van het volledige bedrag moet gedaan worden binnen de 7 werkdagen na het ontvangen van de  bevestigingsmail.

 

 

 • Hieronder kan je de muziek uploaden zodra je deze klaar hebt*

  • Ten laatste 2 weken voor de wedstrijd.

  • Uploaden hoeft nog niet bij het invullen van het inschrijvingsformulier

  • Check zeker dat de titel in orde is zoals in het reglement beschreven wordt

LET OP!

Ondanks de huidige situatie, plannen wij ons evenement op dezelfde manier als andere jaren. 

Wij streven er telkens naar om jullie een complete ervaring inclusief extra prijzen, fotobooth, kwalitatieve jury, wedstrijdjes voor gratis merchandise, etc te geven. 

Dit kunnen wij echter, op gebied van sfeer zowel als financïeel, enkel aanbieden op onze volledige capaciteit. Met de huidige maatregelen is dit voorlopig WEL mogelijk en hopen wij natuurlijk samen met jullie dat de maatregelen in de positieve zin blijven evolueren.

 

Indien de wedstrijd door verandering van de corona-regels toch niet kan doorgaan, krijgt elke inschrijving meteen zijn inschrijvingsgeld terug. 

PRIVACYBELEID / GDPR

INSCHRIJVINGSFORMULIER

HOE?
Stap 1: Download het pdf-bestand

Stap 2: Vul in

Stap 3: Bewaren als 'titel zoals aangegeven in het reglement'

Stap 4: Doormailen naar legacydancecompetition@outlook.com

WEDSTRIJDREGLEMENT

BELANGRIJK!
Indien je act, eender in welke samenstelling, is gechoreografeerd of gecoacht door één van onze juryleden mag je hiermee NIET deelnemen aan de betreffende wedstrijd waarop deze choreograaf/coach zal jureren!