Onze

juryleden

MODERN/HEDENDAAGS
17239833_1507167045992021_48003199273551
Jasmin Van Aken
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Jasmin volgde al verschillende lessen van topdocenten in binnen- en buitenland. Momenteel ligt haar focus op lesgeven, choreograferen en zich blijven ontwikkelen als danseres. Ze geeft les bij Jaybees, Scintillare en DSA. Ook gaf ze het afgelopen jaar workshops in België en Nederland. Ze startte vorig jaar met haar eigen concept 'Unbound' waarbij ze haar creativiteit volledig kwijt kan. Als danseres deed ze ervaring op op verschillende podia als: producties, videoclips, Belgiums Got Talent met CompAni-one, wedstrijden zowel solo als in een team/company, Vtm Zoom en reclamespots. Een beeld zegt meer dan woorden, check daarom zeker haar instagramprofiel.

Keanu-Sinnaeve-profielfoto.jpg
Keanu Sinnaeve
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Keanu studeerde in 2019 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland. 

Lesgeven doet hij al jaren, en dat in verschillende stijlen van modern en jazz tot ballet. Hij won tal van wedstrijden met zijn verschillende groepen en zo ook met de Company en Company Eens van M2M.

Zelf staat Keanu ook nog steeds op de planken, zowel in binnen- en buitenland. Optredens in New Delhi, Londen, Amsterdam, Tel Aviv en natuurlijk ook in België.

Hij maakte deel uit van CompAni-One die in 2018 in de finale stond van Belgium's Got Talent.

Verder startte Keanu zijn eigen dansgezelschap op onder de naam BASTA. Hiermee behaalde hij de derde plek op het Choreographers Ball in 2019 en de eerste plek op Kamata Jazz 2020.

Sophia Mason
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Sophia begon met dansen en zingen toen ze 7 jaar oud was. Na het volgen van vele danslessen studeerde ze af aan Fontys, Tilburg in de richting Contemporary-Urban.

Ook werkte Sophia met choreograaf Ed Wubbe en speelde ze in de musical SKY die gechoreografeerd werd door Keone & Mariel Madrid. Hiernaast deed ze nog vele opdrachten in samenwerking met grote choreografen en danste ze voor diverse artiesten. Naast het performen geeft ze lessen en workshops. Daar Sophia werkzaam is in zowel het commerciële werkveld als in theaters probeert ze beide werelden dichter bij elkaar te trekken en de stereotype kaders te doorbreken.

Ook kennen we Sophia van het bekende RTL Nederland programma DanceSing waar ze het tot in de finale schopte ene 2e werd.

43151789_10218423329757788_2518600824175