Onze

juryleden

MODERN/HEDENDAAGS
17239833_1507167045992021_48003199273551
Christiaan Sevenhuijsen
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Info coming soon.

Jasmin Van Aken
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Jasmin volgde al verschillende lessen van topdocenten in binnen- en buitenland. Momenteel ligt haar focus op lesgeven, choreograferen en zich blijven ontwikkelen als danseres. Ze geeft les bij Jaybees, Scintillare en DSA. Ook gaf ze het afgelopen jaar workshops in België en Nederland. Ze startte vorig jaar met haar eigen concept 'Unbound' waarbij ze haar creativiteit volledig kwijt kan. Als danseres deed ze ervaring op op verschillende podia als: producties, videoclips, Belgiums Got Talent met CompAni-one, wedstrijden zowel solo als in een team/company, Vtm Zoom en reclamespots. Een beeld zegt meer dan woorden, check daarom zeker haar instagramprofiel.

d79bd7a8d799d7a1d798d799d790d79f-d7a1d79
Keanu Sinnaeve
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Keanu studeerde in 2019 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland. 

Lesgeven doet hij al jaren, en dat in verschillende stijlen van modern en jazz tot ballet. Hij won tal van wedstrijden met zijn verschillende groepen en zo ook met de Company en Company Eens van M2M.

Zelf staat Keanu ook nog steeds op de planken, zowel in binnen- en buitenland. Optredens in New Delhi, Londen, Amsterdam, Tel Aviv en natuurlijk ook in België.

Hij maakte deel uit van CompAni-One die in 2018 in de finale stond van Belgium's Got Talent.

Verder startte Keanu zijn eigen dansgezelschap op onder de naam BASTA. Hiermee behaalde hij de derde plek op het Choreographers Ball in 2019 en de eerste plek op Kamata Jazz 2020.

Sophia Mason
JURYLID MODERN/HEDENDAAGS
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Sophia begon met dansen en zingen toen ze 7 jaar oud was. Na het volgen van vele danslessen studeerde ze af aan Fontys, Tilburg in de richting Contemporary-Urban.

Ook werkte Sophia met choreograaf Ed Wubbe en speelde ze in de musical SKY die gechoreografeerd werd door Keone & Mariel Madrid. Hiernaast deed ze nog vele opdrachten in samenwerking met grote choreografen en danste ze voor diverse artiesten. Naast het performen geeft ze lessen en workshops. Daar Sophia werkzaam is in zowel het commerciële werkveld als in theaters probeert ze beide werelden dichter bij elkaar te trekken en de stereotype kaders te doorbreken.

Ook kennen we Sophia van het bekende RTL Nederland programma DanceSing waar ze het tot in de finale schopte ene 2e werd.

43151789_10218423329757788_2518600824175
STREETSTYLES CHOREOGRAPHY
Chilton Galimo
JURYLID
STREETSTYLES CHOREOGRAPHY
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Chilton begon met dansen op 16 jarige leeftijd. Hij ontdekte zijn passie voor dans in het freestylen. Later is hij zich gaan verdiepen in choreografieën en het dansen in teamverband. Het team D-crew, waar Chilton van deel uit maakte, heeft vele nationale en internationale prijzen in de wacht mogen slepen. 

Momenteel kun je Chilton vinden bij Flexx_N/Phoenix in Eindhoven, waar hij teams traint en lessen geeft.

Chilton focust zich vooral op het geven van lessen en workshops maar ook op het volgen van lessen, zowel in het binnen- en buitenland om verder te groeien als danser en choreograaf.

Laurent Reunbrouck
JURYLID
STREETSTYLES CHOREOGRAPHY
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Laurent start op 19-jarige leeftijd met hiphop en geeft ondertussen al ruim 7 jaar les. Hij geeft workshops en lessen doorheen heel België en kreeg de mogelijkheid om op te treden voor verschillende artiesten zoals: Mika, Nawell, Madani, Natalia, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang en Christoff. Ook werkte Laurent als danser en choreograaf voor de laatste 2 creaties van Luc Petit.

Als oprichter en artistiek leider van de DTS, K-DTS en de League of Gentlemen-crew, heeft hij al verschillende competities gewonnen zoals: Legacy Dance Competition 2019, Hip-Hop International, HipHop Kingz, UDO, Dance Waves, Hip-Hop Unite en Kamata.

In samenwerking met Jeremy Lepine en Sandrine Balleux richt Laurent NIKKA Dance Complex op in Court-Saint-Etienne in Waals-Brabant.

Neal Piron
JURYLID
STREETSTYLES CHOREOGRAPHY
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Neal is een Belgische danser/choreograaf die momenteel in Londen woont. Sinds zijn verhuisd naar de UK kreeg hij de kans om met verschillende artiesten te dansen zoals: Rita Ora, Anne-Marie, Bastille en Stefflon. Hij mocht op grote podia performen als het Wembley Stadium en de O2 Arena.

Neal ging in 2019 op tour met de Franse artiest Shy'ms Agape en mocht optreden in 15 steden verspreid over 3 verschillende landen. Ook kun je hem aan het werk zien in de Disney film Alladin.

Naast het werken als achtergrond danser heeft Neal ook een grote passie voor het lesgeven. Hij reist Europa af om les te kunnen geven in verschillende landen. Hij heeft zich verdiept in stijlen als hiphop, commercial jazz-funk, afrobeats, house, afrohouse, dancehall en jersey club, die je terug ziet komen in zijn choreografieën.

Jowha Van De Laak
JURYLID 
STREETSTYLES CHOREOGRAPHY
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon

Jowha choreografeert sinds hij 15 jaar oud was. Momenteel is hij 27 jaar en woont hij in Eindhoven, Nederland.

Jowha heeft gedanst in verschillende tv-shows als: Idols, DanceSing, Dance As One, Battle on the dance floor, Time To Dance en Hollands got talent. Toch ligt zijn focus vooral op lesgeven, creëren en het performen van zijn eigen creaties. 

Sinds enkele jaren focust Jowha zich op het uitbreiden van zijn creativiteit in choreografieën door zoveel mogelijk verschillende landen en culturen te bezoeken. Zijn leerrijkste ervaring was tijdens de trainingen met Mecnun Giasar, waar hij jaren mee trainde. Deze ervaring zorgde ervoor dat Jowha's stijl verder ontwikkelde. 

 

Samen met Sergie Reis traint hij "The CDK". Een crew die je de laatste jaren veel op het podium aan het werk kon zien. Momenteel kun je hun aan het werk zien in hun eigen theatershow genaamd "BLANCO".

IMG_0252.JPG